Haage oli esindatud Eesti toitlustajate aastakonverentsil „Kas asi on maitses?“

18. oktoobril võis tõenäoliselt kõiki kohalikke maitseeksperte ja asjahuvilisi näha Laitse graniitvillas, kus toimus Eesti toitlustajate aastakonverents „Kas asi on maitses?“.

Miks on nii, et mõnes toidukohas on klient kohe lummatud külalislahkusest, hubasest interjöörist ja hõrkudest maitsetest?
Kuidas jõuda selleni, et toitlustusettevõtte pakutav tervik oleks tugevalt üle keskmise ja meenutaks kohaliku muusika mõistes arvopärdilikku omaloomingut? Kuidas eristuda ja mida kliendile pakkuda, et ta koos sõpradega tagasi tuleks?

Neid teemasid käsitlesid konverentsil kõnelenud Rain Tunger, Kristjan Peäske, Veiko Treumann, Ants Uustalu, Dmitri Haljukov, Rein Kasela ja Marko Sõmer.

Konverentsi eesmärk oli parandada Eesti toitlustuskohtade taset nii klienditeeninduse kui ka toidu valiku ja kvaliteedi poolest.